TRAJNIME PERFORMANCE TË PERSONALIZUARA

TRAJNIME PERFORMANCE TË PERSONALIZUARA SIPAS NEVOJËS SË STAFIT

Çdo trajnim adaptohet sipas kërkesave specifike dhe mund të pershtatet në një periudhë të caktuar seancash.

Disa nga Programet:

01| Rritje Produktiviteti & Rendimenti

02 | Organizim & Rritje Efiçence

03| Menaxhim Kohe & Planifikim Ditor

04| Komunikim i Brendshëm & Procedurat

05| Komunikimi & Shërbimi ndaj Klientit

 

* Afatet dhe Vleresimi Financiar kryet pas caktimit të kërkesave.

Për Informacion ose Regjistrim : 

Viber / Whatsapp :  +355 69 60 64 623  / E-mail: enobarjami@gmail.com