KURSE TRAJNIMI

MENAXHIMI KRIJUES për Zhvillimin Personal dhe Profesional (8 seanca x 2 orë) Çmimi në Ofertë: 24.000 ALL18.000 ALL

Fokusi i trajnimit: Si të menaxhosh dhe të përmirësosh vetveten dhe të tjerët, në çdo situatë dhe në nivelin më efektiv.

PROGRAMI:

MENAXHIMI KRIJUES: Inteligjenca Emocionale & Praktike

PRO-AKTIVITETI: Menaxhim i Stresit & Rritja e Produktivitetit

VIZIONI: Misioni Personal & Vendosja e Priorititeteve

PLANIFIKIMI: Menaxhim i Kohës & Efiçenca

FITORJA RECIPROKE: Negociatat & Marrëveshjet

KOMUNIKIMI: Botëkuptimi & Fokusi

SINERGJIA: Bashkëpunimi Krijues & Organizimi

RIGJENERIMI: Puna me Veten & Disiplina për Rritje Konstante

PËRFITIMET: Menaxhim Stresi & Vetë-Kontrolli, Rritje Efiçence & Produktiviteti, Rritje Rendimenti & Ndërveprimi,  Vetë-Besim, Zbulim i Potencialit & Efektivitetit, Reduktim i Energjive Negative & Rritje Energjish Pozitive, Aktivizim i Inteligjencës Krijuese & Talentit, Balancë Brenda-Jashtë, Forcim i Karakterit.

Për Informacion ose Regjistrim : 

Viber / Whatsapp :  +355 69 60 64 623  / E-mail: enobarjami@gmail.com

Trajnimi është program i çertifikuar nga Ministria e Ekonomisë dhe Financave, përmes Qendrës Kombëtare të Biznesit dhe është i përshtatshëm për profesionistë të çdo fushe, drejtues, sipërmarrës dhe studentë që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre intelektuale, praktike, sociale dhe shpirtërore për qëndrueshmëri efektive dhe rritje performance.

Punonjës dhe Staf i trajnuar nga Organizatat & Kompanitë: