TRAJNIM NË STRATEGJI PËR SHITJE & MARKETING

Fokusi i trajnimit: Si të shesësh më mirë produktet dhe shërbimet, të reklamosh dhe të njohesh bazat kryesore në marketing.

Programi: 

1-Pricipet Ekonomike & Arti i Shitjeve

2-Njohja e Produktit & Blerësit

3-Procedurat e Shitjeve & Organizimi

4-Komunikimi, Media & Reklamimi

5-Strategjitë e Marketingut Modern ‘STP’

6-Modelet e Marketingut ‘MIX’ & Efektiviteti

Trajnim i përshtatshëm për : Menaxherë Shitjesh, Agjentë Shitjesh, Shitës, PR, Punonjës Shërbimesh, Hotelierë, Kamarierë, Operatorë Shërbimi, Account Manager, Client Service, Sales Manager, Etj. 

(!) Informacion ose Rezervim: Viber / Whatsapp 0696064623  E-Mail: enobarjami@gmail.com

Punonjës dhe Staf i trajnuar nga Organizatat & Kompanitë: