BOTIME

Libri ‘JI RRUGË-ZGJIDHJA’ përmban koncepte të fuqishme për një jetë të thelluar, krijuese dhe aktive, trajtuar në teori, analiza dhe ide inovative për ata individë që synojnë rezultate të rritura intelektuale, praktike, sociale dhe shpirtërore në jetën e tyre.

Libri ka në fokus punën me karakterin përmes vetëdijes dhe dimensiont të plotë njerëzor.

BËJENI TUAJIN këtë libër duke kontaktuar në 📩info@adapt.al ose 📲Whatsapp: 0696064624 dhe ne jua sjellim brenda 24orëve kudo në Shqipëri!✅ose duke e tërhequr pranë qendrës tonë 📍 pranë Sheshit Wilson, Rruga Nikolla Tupe, Tiranë

PËRMBAJTJA: