KONTAKT

Nëse keni nevojë të trajnoni stafin tuaj për rritje aftësish të reja (soft skills), organizim produktiv dhe rritje efiçence, të reformoni ose ristrukturoni biznesin tuaj, ose këshillim privat për ju ose kolegët tuaj, mjafton që të më shkruani në:

E-mail : enobarjami@gmail.com

________

Nëse doni që të takohemi,

mund të caktojmë një takim  përgjatë orarit 08:00 – 17:00 në adresën  :

Rruga Nikolla Tupe (pranë Njësisë Bashkiake Nr.5) – Tiranë

Për takime / Nr. zyrës: 069 60 64 624
________
Për postime dhe të reja mund të më ndiqni edhe në media sociale:

Facebook LinkedIn , YouTube.