ARMIKU NR.1 I KRIJIMTARISË.

Shumë e ngaterrojnë me stresin, por jo…

Faktikisht, stresi vazhdon të jetë fenomeni modern më i përfolur dhe i përhapur, por ‘armiku kryesor’ i krijimtarisë i cili e lë mbrapa, është pikërisht ajo gjëndje që na kap sa herë që gjendemi si të boshatisur…Të paqartë …Të shqetësuar…Të bllokuar…Pa orientim…Pa qëllim… Pa ide.

Kjo gjëndje quhet ‘M-Ë-R-Z-I’.  (*ndërkombetarisht haset me termat: boredom, annoyance, frustration, upset.)Image result for boredFoto ilustruese ‘I bllokuar para kompjuterit’ – Burimi: screencraft.org Continue reading “ARMIKU NR.1 I KRIJIMTARISË.”