ARTIKUJT

Uroj që këto këshilla profesionale t’ju lehtësojnë sado pak ngarkesat e përditeshme dhe t’ju orientojnë drejt një zhvillimi real dhe të ndershëm në punën dhe në jetën tuaj.

Lexim të këndshem!

BUKURIA MBETET

Kur piktori i famshem Renuar (Pierre Auguste Renoir) qe plakur dhe vuante nga artriti, ai ende çohej çdo dite per te pikturuar. Pas ca kohesh, nje mik i shqetesuar erdhi ta pyeste, ” Pse e mundon veten ne tere kete dhimbje? “Renuari u pergjigj thjesht, ” Dhimbja kalon, por bukuria mbetet. (more…)

Continue Reading BUKURIA MBETET

NEGATIVITETI NJERËZOR

Disa njerëz nuk funksionojnë dot pa bërë keq. Nëse nuk lëndojnë dikë, nëse nuk përçmojnë dikë, nëse nuk përgojojnë e ulin dikë tjetër për të lartësuar veten, ata nuk arrijnë të kenë një funksion normal biologjik. (more…)

Continue Reading NEGATIVITETI NJERËZOR